Tuesday, March 13, 2012

bosan,, cuti sekolah nak wat ape??




Hai korang2 sume... Sebenar nye tadek ape2 pon na story kali nie.. Just na tanye, ape y boleh kite buad time cuti ea.. Untuk budak macam aku y kesunyian n taley kuar umah, ape y korang ase aku boleh buad ek.. Rugi lha cuti macam ni tak dimanfaat kn, betul tak..?? Oleh itu, aku senaraikan list2 y patut n emang patut aku buad time cuti sekolah nie... nak tawu ??? Ini dia... 

  1.   Melayari internet tanpa henti (ini tak patut)
  2.   Menyiapkan sume keje sekolah y diberikan (ini bukan patut but wajib)
  3.   Dengar lagu2 sampai telinga pekak (ini sudah melampau, hahaha)
  4.   Tolong mak ayah kemas umah (dipertimbangkan dahulu r..)
  5.   Tengok tb 24 jam tanpa kelip mata (emang na cari bala)
  6.   Tidur dri mlam smpai subuh then sambung blik dri subuh smpai mlam n begitu lha seterus nye (emang ta sabar na mati)
  7. dan sebagai nye.. dah lupe lha list2 yg lain.....
Hurm, mane satu that will be my choices ek... Tak tahu nak plih mne la..aku amik sume lha.. very ngarot kan..hahaha.. 

Nak taw ta, na taw ta ??? Cikgu sejarah aku suruh aku bukak laman web y berkaitan about kerajaan pompei tp takut lha nak bukak.. Bayangkan, kerajaan y diberi azab oleh Allah coz kaum2 tu homoseksual.. yaa, so scary kan.. Tak sanggup na tengok.. siyez lha.. Emang takkan aku bukak tapi memandangkan ini keje sekolah n keje sekolah termasuk dlam senarai perkara y patut aq buad so, terpaksa lha aku bukak tanpa berfikir pnjang lagi kn..
Okey lha, pot pet pon bukan datang kna pekdah.. Ye r, orang bzy cam aku nie emang taley banyak buang mase (acehh,, pasan suda..) 
Oleh itu, kesimpulannya, aku mau menamatkan entry nie okey.. Nnti next entry i will upload gmbar2 kerajaan pompei tu ek.. Kalau aku ase cantik lha.. Oke, ngarot suda,, Bye..
Wasalam...
   

12 comments:

  1. hehe..membca ke?? melukis ke?? hehehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua2 kot... haha.. thanks for read this..

      Delete
  2. pilih list no 7.hehe. lupakan diri.yakni hilang ingatan terus lah senang. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak begitu senang utk hilang ingatan... hehe..

      Delete
  3. Pompei? Knapa x pernah dengar arr? Btw, akn check jugak. Thanks for the info. Kirim salam kat cikgu Sejarah, hehe! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaAllah salam akan dikirim..Yaa..better check..bgus utk pengetahuan am..huhuhu

      Delete
  4. Blogwalking here...
    cik iena follow your blog..
    follow my blog juga ye(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. oke..thanks coz follow.. Akan difollow, dont worry ^__^

      Delete
  5. assalam...
    congrats sis sebab terpilih jadi blog terpilih dalam blog abg ben.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..
      huhu.. ta sangka actually.. btw, thanks...

      Delete